Ad Hoc-Utveckling

Behöver ni hjälp med webbprogrammering på er befintliga hemsida? Kanske har er enda programmerare slutat och ni behöver hjälp med ändringar? Eller är er befintliga byrå lite för dyr i förhållande till er budget? Eller - är ni själva en webbyrå och behöver extra kapacitet till ett projekt? Oavsett skälet till att ni behöver hjälp, diskuterar jag det gärna med er. Kanske kan jag hjälpa till!

Hjälp med programmering

Jag är just nu inriktad på att bygga hemsidor baserade på Wordpress sk CMS. Wordpress-sidor är programmerade i HTML, CSS, PHP och JavaScript. Det kan även vara så kallade ramverk eller bibliotek inblandade. Skulle er hemsida vara gjord i Wordpress kan jag säkert hjälpa er, men det är möjligt att jag även kan det om det gäller annan kodstruktur. Jag har t ex rätt bra koll på SQL, React och Rest API:er.