Det är jag som är Carl Olof Schlyter

Jag har alltid fascinerats av IT, alltid nosat på programmering, men fram tills för tre år sedan stannat vid att vara en avancerad användare, initiativtagare och projektledare till projekt som andra fått programmera.

Men våren 2020 blev jag klar full stack webbutvecklare efter två år på Medieinstitutet. Den här sidan är min demosida för att visa hur, ungefär, jag skulle bygga en hemsida idag. Jag bygger just nu gärna på Wordpress CMS-et, dvs jag bygger sk egna teman i Wordpress. Jag fick inspiration att inleda min webbutvecklarkarriär på det viset när jag gjorde praktik hos den digitala och globala reklambyrån Isobar. Innan hade jag kanske lite fördomar mot Wordpress. "Är inte det en bloggplattform?" "Är det verkligen programmering och inte bara drag and drop?"

Nu har jag insett att det kan bli hur mycket programmering som helst när man bygger egna Wordpress-teman eller använder Wordpress APi för att utveckla hemsidor. Men visst, det är ett effektivt sätt att bygga hemsidor på, men det är ju ingen nackdel för den som vill få en hemsida gjord, tvärtom! Dessutom slipper den som köper en hemsida byggd i Wordpress att bli beroende av den som byggt den. Det finns ju en struktur i Wordpress-teman som gör det mycket lättare att låta någon annan ta över, än om en hemsida programmerats helt från scratch.

Kontakta mig så kan vi prata om Ditt projekt!